|   Româna  |   Русский  |   English  |  
 
Prima Contact Harta
Cuvinte cheie
 
Prima   |  Video   |  Reportaje

Reportaje

 
Stiripozitive.eu: Tinerii fac voluntariat în grădiniță
6 tineri au fost în această vără voluntari la Grădiniţa „Licurici” din comuna Ciorescu, mun. Chişinău și ne-au împărtășit impresiile și bucuriile acestei activități din cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie”.
1639 Accesări    STIRIPOZITIVE.EU   
N4: Autovehicule pentru copii cu dizabilităţi
Zeci de copii cu diverse dizabilităţi din Nisporeni şi Ciadîr-Lunga vor avea acces la educaţie. Şi asta pentru că Ministerul Educaţiei a procurat şi donat două autovehicule noi care vor transporta copii cu dizabilităţi la grădiniţele din localitate unde au fost deschise centre de reabilitare a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale.
1733 Accesări    N4   
   
TV Prime: În localitatea Mereni s-a deschis încă o grădiniță
Părinţii a 100 de copii din satul Mereni au cu o grijă mai puţin. În localitate s-a deschis o nouă grădiniţă şi mamele îşi pot lăsa picii pe mâini bune, pentru a merge la muncă. Proiectul este o adevărată mândrie a satului - la edificarea acestuia au contribuit şi autorităţile, şi localnicii. Până la sfârşitul acestui an, alte cinci sate se vor bucura de grădiniţe noi.
1433 Accesări    TV Prime   
TV Moldova 1, Locuri la grădiniţă pentru toţi copiii din Mereni
Grădiniţa din Mereni, Anenii Noi, a devenit miercuri, 7 mai, neîncăpătoare pentru copii din sat. Iar asta pentru că în localitate a fost data în exploatare un nou edificiu pentru instituţia preşcolară. Grădiniţa este asigurată cu apă şi canalizare, dispune
1948 Accesări    TV Moldova 1, Mesager   
   
Stiripozitive.eu: Ministrul Educaţiei, Maia Sandu: „Grădiniţa este...”
„La grădiniţă se dă startul unei pregătiri bune în viaţă, iar grădiniţa trebuie să devină un loc în care copiii trebuie ascultaţi, încurajaţi şi iubiţi", a afirmat Ministrul Educaţiei, Maia SANDU, în mesajul său cu ocazia deschiderii grădiniţei din satul Pietrosu, renovată şi dotată în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educație”, implementat de către Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, în parteneriat cu Banca Mondială şi UNICEF.
1922 Accesări    Stiripozitive.eu   
N4: Şi satul Pietrosu are grădiniţă
De astăzi şi satul Pietrosu, din raionul Făleşti, are grăniniţă. Aceasta a fost astăzi inaugurată după ce a fost renovată şi dotată cu mobilier, echipament şi tehnică modernă. Părinţii care au venit la manifestarea de inaugurare spun că graţie condiţiilor modern de aici, cu greu îşi iau copii acasă.
2082 Accesări    N4   
   
N4: Grădiniţă nouă în satul Sîrcova
În satul Sârcova, raionul Rezina, a fost dată în exploatare o grădiniţă renovată. Grădiniţa este în incinta gimnaziului din sat, parte a clădiri, care a fost renovată şi dotată cu tot ce este necesar pentru activităţile celor mici. Grădiniţă va fi frecventată de 60 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani.
2013 Accesări    N4   
TV Elita Rezina: Încă o grădiniţă de copii la Rezina, la Sîrcova
Satul Sîrcova, Rezina, este cea de-a 13-a comunitate în care este inaugurată oficial o grădiniță renovată și dotată în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educație", implementat de către Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, în parteneriat cu Banca Mondială şi UNICEF. 
1987 Accesări    TV Elita Rezina   
   
CANAL REGIONAL: În satul Cîrneşti a fost deschisă o grădiniţă
Astăzi, 19 martie, în satul Cîrneşti, raionul Nisporeni a fost inaugurată o școală primară-grădiniţă, care va fi frecventată de 40 de copii, cu vârste cuprinse între 3-6 ani. Pentru reconstrucţia edificiului s-au cheltuit 300 mii de lei, bani alocaţi prin intermediul proiectului ”Parteneriat Global pentru Educaţie”.
766 Accesări    CANAL REGIONAL   
(Video) Bucuria renovării grădiniţei de la Hîrbovăţ, Anenii Noi
Aici sunt cîteva mărturii video ale bucuriei pentru renovarea noilor spaţii de la grădiniţa din Hîrbovăţ, Anenii Noi.
646 Accesări    STIRIPOZITIVE.EU   
   
Bucuria redeschiderii grădiniţei de la Ruseștii Vechi, Ialoveni
Grădinița de la Ruseștii Vechi, Ialoveni, este cea de-a 10-a grădiniță renovată și dotată în cadrul „Parteneriatului Global pentru Educație”.
573 Accesări    Stiripozitive.eu   
TV Elita Chişinău: Copiii de la Ruseştii Vechi vor frecventa o grădiniţă nouă
La Ruseştii Vechi, Ialoveni, a fost inaugurată o grădiniță renovată și dotată în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educație", implementat de către Ministerul Educaţiei în parteneriat cu Banca Mondială şi UNICEF.
583 Accesări    TV Elita Chişinău   
   
Mesager, TV Moldova 1: La Ruseştii Vechi a fost deschisă o grădiniţă
Primăvară cu surprize în Ruseştii Vechi, Ialoveni. După multă muncă şi efort, visul părinţilor din localitate a devenit realitate. Pentru prima dată la Ruseştii Vechi a fost deschisă o grădiniţă. Pentru construcţia ei au fost cheltuite aproape 200 de mii de lei. Banii au fost alocaţi de administraţia locală şi Ministerul Educaţiei, prin intermediul proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie”. Până în 2015 autorităţile intenţionează să reconstruiască toate grădiniţele din ţară, relatează Mesager.
613 Accesări    TRM   
Bucuria redeschiderii grădiniţei de la Unguri, Ocniţa
Copiii - în poezii adresate oaspeţilor, iar administraţia - în mesaje adresate partenerilor. Astfel şi-au exprimat copiii şi adulţii din satul Unguri, Ocniţa, bucuria pentru deschiderea grădiniţei renovate şi dotate în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educație”
607 Accesări   
   
TV Elita Chişinău: O nouă grădiniţă la Mereşeuca, Ocniţa
TV Elita Chişinău: O nouă grădiniţă la Mereşeuca, Ocniţa, 27 februarie 2014După 25 de ani în care nu a funcționat, grădinița din satul Mereșeuca, raionul Ocnița, și-a deschis ușile pentru 50 de copii din comunitate.Grădiniţa din Mereşeuca a fost renovată
632 Accesări    TV Elita Chişinău   
Bucuria redeschiderii grădiniţei de la Mereşeuca, Ocniţa
Părinţii, copiii, autorităţile, partenerii, oaspeţii - cu toţii au împărtăşit recent bucuria redeschiderii grădiniţei renovate şi dotate din satul Mereşeuca, raionul Ocniţa, care nu a funcţionat timp de 25 de ani.
705 Accesări   
   
Bernard îl ajută pe Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani”
Bernard, alături de Marius, doi copii din grupa pregătitoare de grădiniţă, îl ajută pe „sfătosul bunic din Humuleşti" Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani".
657 Accesări   
Bucuria redeschiderii gradinitelor la Ratus si Tantareni, Telenesti
Bucuria redeschiderii gradinitelor la Ratus si Tantareni, Telenesti
651 Accesări   
   
Stiripozitive.eu | Gradinita din Scumpia renovanta!
Stiripozitive.eu | Gradinita din Scumpia renovanta!
612 Accesări   
Aglaia Zafeirakou, Parteneriatul Global pentru Educaţie în Moldova
Există domenii în Moldova unde lucrurile merg bine şi ele trebuie continuate, afirmă Specialistul în Educaţie, Aglaia Zafeirakou, care a venit recent de la Washington, de la Parteneriatul Global pentru Educație, şi a vizitat grădiniţele din satele Floriţoaia Veche şi Rezina din raionul Ungheni.
1204 Accesări    STIRIPOZITIVE.EU   
   
1 2 »»
Prima   Contact   Harta
 
Copyright © 2017
Ministerul Eduсaţiei al Republicii Moldova
Toate Drepturile Rezervate.

Total vizitatori: 676274  |   ieri: 533  |   azi: 296  |   online: 21
Tel. (+373 22) 23 38 97
Fax +373 22 23 31 39
Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, MD-2033 Chişinău, Republica Moldova, bir. 431
Email: proiectpge@gmail.com